U wil uzelf, uw gezin en wat u hebt opgebouwd financieel beschermen. Wij stellen, na persoonlijk overleg met u, graag de juiste verzekeringen voor die daartoe noodzakelijk en nuttig zijn en dit op een kostenbewuste manier.

Onze verzekeringen

Voertuigen

Qualitass verzekert voor u alle mogelijke voertuigen

Aansprakelijkheid

Als particulier persoon kan u zich beschermen tegen de schade die anderen lijden door uw aansprakelijkheid of deze van uw gezinsleden.Voor uw voertuigen is dit opgenomen in de wettelijk verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheid ( BA) Auto.

Woning

De woningverzekering vangt de gevolgen op van schade aan uw woning en de inhoud ervan.

Rechtsbijstand

De toegang tot het recht en het gerecht is niet gemakkelijk, niet alleen omdat een gerechtelijke procedure ingewikkeld en lang is, maar ook omdat er hoge kosten aan verbonden zijn en de afloop onzeker is.

Gezondheid

Preventieve bescherming is een dagelijks gegeven waar uitstekende Gezondheidszorg faciliteiten u zeker kunnen bij helpen en aanmoedigen.

Reisbijstand

We reizen graag en liefst verschillende keren per jaar en we willen vooral zorgeloos reizen. We willen snel en goed geholpen worden als onszelf en/of onze wagen iets overkomt.

Overlijden, Pensioen, Gewaarborgd Inkomen, …

Een kapitaal bij uw pensionering of bij een overlijden? Uw nabestaanden beschermen, ook in geval van een hypothecaire lening. Zorgen voor een financieel zorgeloze rust bij pensionering.

Tips en actua

Gaat u op reis met de auto?

Vertrekt u op vakantie met de auto? Dan zijn er enkele punten dat u best even nakijkt voor uw vertrek.

10 Tips om uw woning voor te bereiden op de winter

De winter nadert. Het moment is aangebroken om uw huis klaar te maken voor het koude seizoen zodat u kleine en grote zorgen kunt vermijden die gewoonlijk in de winter opduiken.