Qualitass n.v. is een middelgroot advies- en makelaarskantoor in verzekeringen en beleggingen.

Onze missie

Ons professioneel team stelt service aan onze klanten als absolute prioriteit, zowel bij het adviseren van de beste verzekering als bij het behartigen van uw belangen wanneer u die verzekering nodig hebt. Wij bouwen reeds 25 jaar aan expertise en ervaring, om wat voor u waardevol is, efficiënt en effectief te beschermen!

Hoe realiseren wij onze missie?

Onze samenwerking met een twintigtal verzekeringsmaatschappijen garandeert een grote onafhankelijkheid. Dit laat ons toe gunstige voorwaarden en sluitende waarborgen voor onze klanten te bedingen.

Wij bieden u verzekeringen aan die zorgen voor de bescherming van uzelf, uw gezin of uw onderneming.

  • Voor de mensen die u dierbaar zijn
  • Voor uw patrimonium
  • Voor uw onderneming, uzelf als bedrijfsleider en uw personeel
  • Voor uw passies, zowel privé als beroepsmatig

Om deze verzekeringsproducten van dichterbij te bekijken verwijzen wij graag naar de rubrieken “verzekeringen voor particulieren” en“ verzekeringen voor ondernemingen” op deze website

Service is bij ons een stevig engagement! Elke medewerker realiseert dit in haar of zijn domein met de nodige expertise en ervaring, maar deze expertise en ervaring wordt ook binnen het team gedeeld en uitgewisseld.

Bovendien heeft tijdens afwezigheden, elk teamlid een 100% back-up van een collega en dus kunnen wij onze klanten ten allen tijde en snel de juiste service verlenen.

Wij adviseren en helpen u concreet:

  • Bij het opmaken van de juiste verzekeringen met de waarborgen die u echt nodig hebt
  • Bij het blijven evalueren en opvolgen van uw verzekeringen, en dit zowel op uw aanvraag als op een pro-actieve manier van ons uit
  • Bij het persoonlijk beheren en opvolgen van elk schadedossier en in dit dossier uw belangen optimaal te behartigen tot en met persoonlijke aanwezigheid op expertises
  • Bij het zorgen voor een correcte opvolging van betalingen, in beide richtingen en in eigen beheer.

Voor bijkomende informatie, het aanvragen van een offerte of het aangeven van een schadegeval, gelieve op de onderstaande button te klikken.