We reizen graag en liefst verschillende keren per jaar en we willen vooral zorgeloos reizen. We willen snel en goed geholpen worden als onszelf en/of onze wagen iets overkomt.

We willen ons ook financieel beschermen als de geplande reis onverwacht niet kan doorgaan.

Qualitass zoekt het graag voor u uit, met de hulp van de belangrijkste partners in dit domein, zoals Europ Assistance, AIG en Allianz Global Assistance.

Als u de bijstand effectief nodig hebt zijn er natuurlijk de 24u/24u en 7d/7d service desks van deze Maatschappijen, maar ook de schadebeheerders van Qualitass staan ter uwer beschikking om ervoor te zorgen dat u de beste bijstand krijgt en de juiste kostenvergoedingen.

Reisbijstand

U kan een verzekering Reisbijstand afsluiten als optie bij uw autoverzekering ( zie Rubriek Voertuigen op deze website) of u kan een specifieke Reisbijstandsverzekering afsluiten bij een gespecialiseerde maatschappij zoals Europ Assistance.

Wij kunnen u, in functie van uw reisplannen en gewoonten en voor wat u exact wilt verzekerd zijn, de beste formule voorstellen.

Reisbijstandsverzekeringen zijn er voor personen en wagens, afzonderlijk en in combinatie met mekaar. Bv als u een firmawagen hebt of u reist met het vliegtuig dan is het vooral de Personen bijstand die u interesseert. Maar ook als u enkel in onze buurlanden reist en u vooral een pechverzekering voor uw wagen wenst zijn er specifieke oplossingen.

Er zijn bij de speciale Reisbijstandsverzekeraars tijdelijke en jaarlijkse formules.

Er bestaan ook zeer specifieke formules voor:

  • Ski-vakanties
  • Studenten die een lange periode in het buitenland verblijven, zoals Erasmus-studenten
  • Grootouders en kleinkinderen die samen op reis gaan

Qua concrete dekkingen zijn er ook belangrijke verschillen die in functie van uw reis of reispatroon kunnen bekeken worden.

Annulatie

De annuleringsverzekering dekt het financiële verlies dat u en uw gezin zouden lijden omdat u een geplande reis niet kan maken. Ze kan ook voorzien in de terugbetaling van uw niet opgebruikte vakantiedagen in geval van onderbreking van de reis.

Naargelang van de verzekeringsdekking die u kiest, kan de onmogelijkheid om een geplande reis te wijten zijn aan verschillende redenen

Ook dit kan u voor een specifieke reis afsluiten of op jaarlijkse basis en voor alle gezinsleden.

Ook voor duurdere exclusieve reizen hebben wij voor u de gepaste oplossing!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle velden zijn verplicht