De wereld staat niet stil. Beschikken over de juiste Informatie speelt een belangrijke rol, zeker als het over de bescherming van uzelf, uw gezin en uw onderneming gaat.

Daarom willen wij u graag in deze rubriek tips geven die u in de praktijk echt kan gebruiken en u op de hoogte houden van belangrijke informatie en actualiteit in de domeinen die ons bezig houden.

Indien u over deze Tips en Actua graag meer informatie wenst of met ons een afspraak wenst te maken om dit verder te bespreken, neem dan zeker contact op via 02/251.06.21 of stuur ons een e-mail naar info@qualitass.be

Zoek tips en actua

categorie
Type verzekering

Gaat u op reis met de auto?

Vertrekt u op vakantie met de auto? Dan zijn er enkele punten dat u best even nakijkt voor uw vertrek.

10 Tips om uw woning voor te bereiden op de winter

De winter nadert. Het moment is aangebroken om uw huis klaar te maken voor het koude seizoen zodat u kleine en grote zorgen kunt vermijden die gewoonlijk in de winter opduiken.

De valkuilen van een aanrijdingsformulier

Elke autobestuurder is vroeg of laat betrokken bij een auto-ongeval. Vul je aanrijdingsformulier zo aandachtig mogelijk in want elke onnauwkeurigheid of vergetelheid kan zich tegen je keren.

Wat als mijn kind een “fout”maakt?

Uw minderjarig kind kan als burgerlijk aansprakelijk beschouwd worden.

Wegdek beschadigd en dit berokkent u schade?

In België vertonen veel van onze wegen ernstige schade zoals putten en dergelijke, veroorzaakt door strenge winters, werken, etc. Een gekend verhaal. En toch hebben veel automobilisten zich al laten vangen. Met schade tot gevolg.